Bloody Dreams
Welcome to Bloody Dreams!
Happy posting, have fun and read the rules!
Bloody Dreams
Welcome to Bloody Dreams!
Happy posting, have fun and read the rules!
Bloody Dreams
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Bitter Virgin

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Misa Amane
Admin
Misa Amane

Numarul mesajelor : 195
Puncte : 266
Data de inscriere : 28/03/2009
Varsta : 30
Localizare : Japan

Bitter Virgin Empty
MesajSubiect: Bitter Virgin   Bitter Virgin Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 9:07 pm

A fost prima mea manga care am citit'o complet.....mi'a placut faorte foarte mult povestea de viata a acelei fete...pe langa faptul ca e si mai realista e si destul de trista si interesanta..
Idea deci e buna, personajele sunt destul de simple ca si caracter insa bine facute...nota 10, mai ales ca a fost my first!! ^^
Sus In jos
https://bloodydreams.forumgratuit.ro
Haji

Haji

Numarul mesajelor : 73
Puncte : 73
Data de inscriere : 01/04/2009
Varsta : 30

Bitter Virgin Empty
MesajSubiect: Re: Bitter Virgin   Bitter Virgin Icon_minitimeMier Apr 01, 2009 9:44 pm

Am citit si eu aceasta manga cu mult timp in urma si,aproape fara sa-mi dau seama i-am gasit (din pacate) si un echivalent in realitate(poveste asemenatoare ; si nu ma refer la o poveste de la stiri).
Asa cum a zis si Misa Amane,povestea este extrem de interesanta,mai ales punctul de vedere din care este urmarita.Grafica nu este chiar excelenta(nici nu stiu daca este o manga prea actuala),insa personajele sunt destul de bine realizate si in plus,mai exista si partea aceea cu hai sa facem cu totii haz de necaz.
Eu personal am apreciat aceasta manga,insa nu as recomanda-o tuturor pentru ca intr-o anumita masura iti poate modela intr-un mod ciudat perceptia despre viata si oamenii din jurul tau.
Sus In jos

Bitter Virgin
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bloody Dreams :: Anime :: Manga-
Mergi direct la: