Bloody Dreams
Welcome to Bloody Dreams!
Happy posting, have fun and read the rules!
Bloody Dreams
Welcome to Bloody Dreams!
Happy posting, have fun and read the rules!
Bloody Dreams
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Kiddy Grade

In jos 
AutorMesaj
Misa Amane
Admin
Misa Amane

Numarul mesajelor : 195
Puncte : 266
Data de inscriere : 28/03/2009
Varsta : 30
Localizare : Japan

Kiddy Grade Empty
MesajSubiect: Kiddy Grade   Kiddy Grade Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 9:10 pm

Kiddy grade, este unul dintre anime'urile cele mai reusite, avand si o manga cat se poate de buna.Anime'ul, a fost creat in 2002 fiind o serie sience fiction, avand 24 de episode.
Totul incepe intr'un viitor indepartat cand omenirea descopera lucruri noi si exploreaza alte planete.Atunci, pentru a mentine pacea s'a creat G.O.C.T, organizatia galactica de tarif.2 fete, Eclair si Lumiere, sunt unele dintre cei mai buni agenti ai organizatiei.Cele doua trec prin diferite situatii, fiind persoanejele principale.
E unul dintre animeurile mele favorite, ador tot ce tine de el si nu cred ca are mari lipsuri. Imi place idea in sine..doua fete ce'si schimba mereu corpurile, aparent tinere dar de fapt cu o varsta inaintata ce'si infrunta trecutul *in cazul lui Eclair* si indeplinesc misiunile G.O.C.T'ului.De asemenea coloana sonora e foarte reusita..ador melodia de la sfarsit, 'future', beneficiaza de o voce exceptionala ^^...de asemenea, personajele sunt bine facute si imi plac personalitatile lor
Sus In jos
https://bloodydreams.forumgratuit.ro

Kiddy Grade
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bloody Dreams :: Anime :: Anime :: Kiddy Grade-
Mergi direct la: