Bloody Dreams
Welcome to Bloody Dreams!
Happy posting, have fun and read the rules!
Bloody Dreams
Welcome to Bloody Dreams!
Happy posting, have fun and read the rules!
Bloody Dreams
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Kaleido star

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Misa Amane
Admin
Misa Amane

Numarul mesajelor : 195
Puncte : 266
Data de inscriere : 28/03/2009
Varsta : 30
Localizare : Japan

Kaleido star Empty
MesajSubiect: Kaleido star   Kaleido star Icon_minitimeDum Mar 29, 2009 9:12 pm

Originalitate, personaje simple ce nici nu ar trebui sa aiba un caracter complex, o poveste relativ usoara de inteles, un anime ce'ti da incredere, speranta si iti capteaza atentia atat prin coloana sonora cat si prin scenele unice ce sunt derulate. Cam asta vad eu esentialul, Kaleido star!
Mi'a captat atentia din prima clipa, fascinata de increderea pe care o emana Sora. Culori si costume bine combinate, o grafica buna!
Are fani si va avea mereu. Un anime ce chiar ar putea deschide noi drumuri, numai cuvinte de lauda asi avea pentru acesta!
Sus In jos
https://bloodydreams.forumgratuit.ro
Hakufu

Hakufu

Numarul mesajelor : 69
Puncte : 91
Data de inscriere : 31/03/2009
Localizare : Scholl Nanio

Kaleido star Empty
MesajSubiect: Re: Kaleido star   Kaleido star Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 12:43 pm

Mie imi place mult anime-ul este primul vizionat si il ador foarte mult mai ales ca e interesant prin numerele executate la trapeze si trambuline.Grafica e buna si personajele sunt kawaii,Scenariul e interesant si protagonistii sunt potriviti ^^O fata care lupta pentru visele ei si rece prin antrenamente grele si invidie din partea celorlanti
Sus In jos

Kaleido star
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bloody Dreams :: Anime :: Anime :: Kaleido star-
Mergi direct la: