Bloody Dreams
Welcome to Bloody Dreams!
Happy posting, have fun and read the rules!
Bloody Dreams
Welcome to Bloody Dreams!
Happy posting, have fun and read the rules!
Bloody Dreams
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Bau bau :p

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Sayuki Kuromi

Sayuki Kuromi

Numarul mesajelor : 98
Puncte : 103
Data de inscriere : 30/03/2009
Varsta : 28
Localizare : Cel mai probabil pe Pluto..:-"

Bau bau :p Empty
MesajSubiect: Bau bau :p   Bau bau :p Icon_minitimeLun Mar 30, 2009 11:34 pm

Bau bau ! [stiu ca v'am speriat ] . Bun, deci , din moment ce n'am idee cum sa'mi fac prezentarea o sa zic decat :salut , ce faceti? eu bine ! pa! hehe , glumeam:lol: . Deci, sa incepem :
Nume: Simona , dar prefer sa'mi ziceti Topy-chan sau Sayuki, ca si numele personajului.
Varsta : Am cam multi ani fiind un extraterestri de pe Pluto, cam peste 100 , dar aici pe Terra am deabea 12 . Laughing
Locul unde am prins yo nastere: Bine intales ca PLuto, dar am reusit cumva sa aterizez prin Craiova .
Hobbyuri : sa lenevesc , sa pierd vremea pe forumuri ,sa citesc ficuri, sa ascult muzica , sa vizionez animeuri si uneori sa citesc manga , sa ma plimb cu rolele..etc etc si bla bla :-@ .
Animeuri : Am vazut foarte multe animeuri la viata mea de extraterestru...o sa zic doar cateva ce'mi plac : Kaleido Star, Bleach , FMA , Wolf's Rain , Naruto , Elfen Lied , Death Note , Vampire Knight , Spiral , Slayers , InuYasha , The Melancoly of Suzumiya Haruhi , Hell Girl , Povesti cu fantome si multe altele ....
Muzica preferata : Eu ascult mai mult rock symphonic , alternative , metal , putin punk , uneori muzica usoara..house..etc etc (slava Domnului ca s'a inventat etc) .
Formatii favorite : Skillet , Three Days Grace , Red Jumpsuit Apparatus, Green day , Jonas Brothers , Nickelback , Kamelot .
Ce imi place : culoarea verde , putin mov...animalele , in special lupii(defapt ii iubesc!) , plimbarile , petrecerile , farsele , privitul la T.V , lenevitul in fata p.c-ului , asa..uneori recunosc ca'mi place sa enervez lumea =]] (OMFG !Nu ma luati in seama :-j) si altele..etc , etc si etc (inca o data slava Domnului ca s'a inventat acest cuvant Laughing ).
Alte chesti despre mine : sunt in zodia scorpion deci fiti pe faza ca's mai rau ca nenea drq si scuzati expresia :whistle: . Sportul preferat : basketul normal . Asa , uneori mai citesc si eu..carti favorite:Singur pe Lume , Twilight , Septimus Heap (doar prima carte ca pe restu` nu le citisi) si Ciresarii.
Gata ! Hai ca ajunge cat am palavragit despre mine . Laughing .Doamne, nu pot sa cred cata prezentarea am facut la lenea mea ! Chiar nu mai stiu ce sa va zic despre mine, so , daca aveti intrebari just ask ! Bye bye ~
Sus In jos
http://the-last-night.nice-board.net
Hakufu

Hakufu

Numarul mesajelor : 69
Puncte : 91
Data de inscriere : 31/03/2009
Localizare : Scholl Nanio

MesajSubiect: Re: Bau bau :p   Bau bau :p Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 8:16 am

Welcome in forum happy posting and nospam fiia ctiva si distreaza-te pe forum^^ Razz
1.Ce apreciezi intro prietenie?
2.Ai experminentat cosplay?
3.Iti plac luptele?
Sus In jos
Misa Amane
Admin
Misa Amane

Numarul mesajelor : 195
Puncte : 266
Data de inscriere : 28/03/2009
Varsta : 30
Localizare : Japan

MesajSubiect: Re: Bau bau :p   Bau bau :p Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 9:48 am

Heeeeello!^^
Welcome here, happy posting, te-he-he, iar ti'ai schimbat personajul =]]
Intrebari nu am pentru ca te cunosc..
Ne vedem in RPG l paruiala xD
Sus In jos
https://bloodydreams.forumgratuit.ro
Sayuki Kuromi

Sayuki Kuromi

Numarul mesajelor : 98
Puncte : 103
Varsta : 28
Localizare : Cel mai probabil pe Pluto..:-"

MesajSubiect: Re: Bau bau :p   Bau bau :p Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 11:34 am

Mersi pentru intampinare si Hakufu sa iti raspund la intrebari:

1.Ce apreciezi intro prietenie?
Pai , faptul ca prietenii sunt sincer cu mine si sunt alaturi de mine si la bine si la rau
2.Ai experminentat cosplay?
Nu , dar as incerca daca as avea ocazia
3.Iti plac luptele?
Oarecum...-.-'
Sus In jos
http://the-last-night.nice-board.net
Kyky Ignis

Kyky Ignis

Numarul mesajelor : 145
Puncte : 154
Varsta : 29
Localizare : Undeva.. ce te intereseaza pe tine?:))

MesajSubiect: Re: Bau bau :p   Bau bau :p Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 12:19 pm

OO yeah
Moti:3
bine ai venit!
Sus In jos
Nykatto

Nykatto

Numarul mesajelor : 43
Puncte : 52
Data de inscriere : 28/03/2009
Varsta : 29
Localizare : Pe luna >:p

MesajSubiect: Re: Bau bau :p   Bau bau :p Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 1:45 pm

Hey si tie!!! ^ ^ Welcome here..happy posting and fun...O.o well..n-am intrebari...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bau bau :p   Bau bau :p Icon_minitime

Sus In jos

Bau bau :p
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bloody Dreams :: Administrare :: Newbie central-
Mergi direct la: