Hakufu
Numarul mesajelor : 69 Puncte : 91 Data de inscriere : 31/03/2009 Localizare : Scholl Nanio
| Subiect: Intra-ti si pe la mine ^^ Mar Mar 31, 2009 8:44 am | |
| Hi hi Ma numesc Hakufu si am 15 ador naime-urilr si sa-mi fac de cap^^ Anime preferat: Kaleido Stage,Vampire Hunter,Vampire Knight,Battle Vienexe am vizionat doar 2.8 sezoane din 9 posibile,Hellsing,Chobits,Elfen Lied,HEll Girl Multe anime-uri m inceput sa le vizonez dar nu le-am terminat ca Kiddy Grade,Blood+,Trinity Blood,Spiral,Bealch,Death Note,Arc the Lad,Lovelles,Le potrait de pettite cosette si mlte multe altele,dar o sa dau intro parte forumurile pe cite-va zile si o sa icnep sa recuperez Ador extrordinar de tare culoarea albastra chiar si par albastru doresc dat tata .... Muzica,pai muzica nu stiu de ce nu pea ascult desi am foarte multa si de tot genul da detest absolut de tot manelele si populare si desigur schoolul Ce-mi place? Imi place mult naime-ul,toamna,sa ma plimb prin parcuri mari aproape paduri,luna plina,valuri de apa seara sa stau cu prietenii nebuni ca mine,vorbesc mult te innebunesc,iubesc sa fac glume pe seama mea si altora am pofta sa rid de glume pe seama mea chiar sid e mine dar nu-mi place cind cineva se supara sunt glume,fa si tu glume pe seama mea ^^ Nu ma supar ^^ Ah da ador gothica si rock-ul dar o excepie este j-pop si rstu cred... Cam atit Ja ne | |
|
Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 195 Puncte : 266 Data de inscriere : 28/03/2009 Varsta : 30 Localizare : Japan
| Subiect: Re: Intra-ti si pe la mine ^^ Mar Mar 31, 2009 9:51 am | |
| Weeeelcomeee! Happy posting, sper sa ne intelegem si nu cred ca ne cunaostem...sau ..ne cunoastem? Eh..ma rog..oricum iti pun intrebari xD Trupa favorita? Manga citesti? Cum de te cheama? De unde esti? Cama tat pentru moment...^^ | |
|
Hakufu
Numarul mesajelor : 69 Puncte : 91 Data de inscriere : 31/03/2009 Localizare : Scholl Nanio
| Subiect: Re: Intra-ti si pe la mine ^^ Mar Mar 31, 2009 12:06 pm | |
| L-am primit prin mess site-ul si cred ca te stiu^^
1.Nightwish,Withen Temptation,Apocaliptica,Evanescence si altele 2.Manga eu nu citesc ma intereseaza mai mult anime 3.PAi ma numesc Cristina 4.Secret ^^ | |
|
Kyky Ignis
Numarul mesajelor : 145 Puncte : 154 Data de inscriere : 30/03/2009 Varsta : 29 Localizare : Undeva.. ce te intereseaza pe tine?:))
| Subiect: Re: Intra-ti si pe la mine ^^ Mar Mar 31, 2009 12:18 pm | |
| Bien ai venit happy posting intrebari nu am | |
|
Hakufu
| Subiect: Re: Intra-ti si pe la mine ^^ Mar Mar 31, 2009 12:20 pm | |
| Arigato de intimpinare ma voi distra si ma simnt deja bine aici desi sunt putini useri | |
|
Nykatto
Numarul mesajelor : 43 Puncte : 52 Data de inscriere : 28/03/2009 Varsta : 29 Localizare : Pe luna >:p
| Subiect: Re: Intra-ti si pe la mine ^^ Mar Mar 31, 2009 1:41 pm | |
| ^ ^ Welcome!! Happy posting and fun...sper sa ne intelegem....aaaaa....n-am intrebari...^^''' | |
|
Hakufu
| Subiect: Re: Intra-ti si pe la mine ^^ Mar Mar 31, 2009 1:44 pm | |
| Arigato de intimpinare ap ma distrez si eu cum pot^^^^ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intra-ti si pe la mine ^^ | |
| |
|